O NAMA

Naša kompanija; u oblasti poslovanja međunarodnog drumskog prevoza poseduje C-2 dozvolu i članstvo u UND-u, i sa 20 godina radnog iskustva aktivno posluje na relaciji Grčka, Makedona, Albanija kao i Bugarska, Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Srbija. Vršimo celokupan i parcijalan prevoz viseće tekstinle robe (na ofingerima) u 3- zemljama.

Koza International Transport za Vaše parcijalne pošiljke, pruža usluge prevoza robe i skladištenja na zatvorenom prostoru površine 750 m2 u središtu Istanbula mestu Sefaköy.

Mislimo da treba postojati alternetiva za sve. Želimo da razmotrite alternative Koza International Transport koji uvek misli najbolje za Vas.

Misija

U okviru kompanije Koza Transport, izvršavamo sa važnošću blagovremene i sigurne isporuke robe namenjene za izvoz i uvoz. U tom smislu, naš cilj je da poslujemo sa kadrovima koji znaju važnost blagovremenih i tačnih dostava.

Vizija

Koza International Transport; zahvaljujući velikim parkingom i izborom vozila i uz pomoć rukovodećeg kadra svesni smo svojih odgovornosti i svoje usluge pružamo efikasnim timskim radom mladog i dinamičnog kardra.Verujemo da se cilj može postići jedino konstantnim zadovoljstvom klijenta. Za cilj nam je da povećamo nivo kvaliteta poslovanja u nenametljivoj konkurenciji sa drugim kompanijama koje posluju u ovom sektoru.