ПРАКТИЧНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Volume Calculator Calculation

Width (cm) Length (cm) Height (cm) Piece Volume

0

0

0

0

0

Kilogram Metropole Calculator

Product Weight Product Piece Total Weight Volume

0 kg

0

0 kg

0

0 kg

0

0 kg

0

0 kg

0

Logistička rešenja

Logistika klijentu nudi sveobuhvatnu uslugu transporta. Klijentu pored toga što se pruža mogućnost prednosti troškova kompletnog prevoza istovremeno poseduje mogućnost poslovanja sa samo jednim partnerom. Kao alternativa klijentima koji imaju svoje privatne flote, kao preciznije rešenje od transporta kamionskog logističkog kompleksa, klijentu nudimo prilagođeno rešenje za transport

Ovaj program je posebno idealan za pošiljke koje istovremeno zahtevaju prevoz namenske imovine i posebne opreme. Logistika pruža uslugu gradske distribucije obezbeđujući kapacitete vozila i tipove vozila koji su potrebni u skladu sa zahtevima kupaca. Integriše se s sistemima svojih klijenata, zajedno sa infrastrukturom informacionih tehnologija koje poseduje

Potrebne informacije o gradskoj distribuciji mogu se pristupiti istovremeno. Tokom gradske isporuke, naplatu je moguće obavljati u ime klijenta. Praćenje informacija o isporuci preko Interneta; isporučuju se klijentima po želji i u najkraćem mogućem roku i na najprikladniji način

Menadžmenti logističkih postrojenja umanjujući troškove isporuke pružaju najprimenljivija moguća rešenj za potrebe svojih klijenata. Dostavljajući svojim klijentima isporuku na vreme istovremeno svojim kljijentima omogućavamo da se fokusiraju u oblastima svoje delatnosti na ¨vreme¨, ¨energiju¨ i ¨novac¨.

Firme, prilikom optimizacije vrednosti svojih vozila mogu smanjiti operativne troškove svojih vozila. Logistika poseduje informacije, resurse i tehnologiju neophodnu za efikasno upravljanje imovinom preduzeća

Kao partner za upravljanje (flote)vozilima, selekciju vozila i proces prodaje, menadzmeni vozila(flote) u ime klijenta vrše poslove vezano za odnos vozača i praćenju vozila.

Kao partner za upravljanje (flote)vozilima, selekciju vozila i proces prodaje, menadzmeni vozila(flote) u ime klijenta vrše poslove vezano za odnos vozača i praćenju vozila.

Logistika vrši utovar proizvoda na izlaznoj tački, odlazak prema odredišnoj tački i direktnu isporuku klijentima preko distributivnih centara.

Na osnovu potražnje u lancu snabdevanja u smislu tačaka i iznosa potražnje, integrirane distribucijske operacije efikasno se upravljaju u ime kompanije.

Logistika zajedno sa dobavljačem, u zavisnosti od toga kako, kada i gde klijenat potrebuje robu sa pažnjom vrši utovar, pakovanje i isporuku robe.

U logističkim (unakrsnim utovarnim) pogonima prilikom upisa funkcija za prihvatanje i isporuku robe, eliminacijom funkcije za skladištenje i naplaćivanje naloga je moguć direktan prevoz pošiljke bez skladištenja.

Unakrsni utovar pruža prednost klijentima kod troškova prevoza i inventara. Neophodno je imati široko poznavanje troškova upravljanja inventarima kako bi donosili odluke o dizajnu logističkog sistema, nivoima korisničkih usluga, broju i lokaciji distributivnih centara, nivoima zaliha, kanalima distribucije, proizvodnim planovima i minimalnim nivoima zaliha.

Lojistika svojim klijentima pruža podršku vezano za upravljanje zalihama

Logistika, u skladu sa potrebama klijenta,vrši kontrolu isporuke dobavljaču. Kontrola kvaliteta se vrši u isporuci dobavljača odabirom slučajnog uzorka ili 100% kontrolom

Logistika preduzima planiranje, implementaciju i kontrolu postupka protoka od izvora gde su sirovine, poluproizvodi, gotovi proizvodi i informacije proizvedeni efikasno i isplativo do krajnje tačke potrošnje u cilju ponovne procene ili odlaganja na odgovarajući način.

Logistika nakon usluga svojim klijentima nudi usluge menadžmenta korisničkih usluga, mogućnost reklamacije klijenta, prilagođenu isporuku i tehničke usluge. Iskusni inženjeri snabdevanja lanca primenjuju tehnike modeliranja i projektovanja procenom specifičnih poslovnih potreba i prilagođene analize.

Na kraju ovih analiza, klijentu se omogućuje najtačniji logistički model po optimalnim troškovima. Pored smanjenja vremena ciklusa i inventara pomaže u smanjivanju režijskih troškova vezano za upravljanje odnosima sa mnogim proizvođačima.

Logistički analitičari upravljaju, prate i optimizuju logističku mrežu kako bi osigurali najbolje rezultate.