NAŠE USLUGE

Usluge Izvoza i Uvoza

Naša kompanija radi na kontinuitetu uvoza i izvoza u zemljama Balkana. Zajedno sa našom agencijskom podrškom posedujemo snažnu mrežu poslovaja i imamo za cilj da uz pomoć dinamičkog karda pospešimo tehnološki, brži i veći stepen logističkih delatnosti.

Usluge carinske organizacije

Zahvaljujući iskusnim i kontinuiranim kadrovima iz prošlosti naše carinske službe ocenjujum najbrže što je mogućnosti i na siguran način.

Delimične organizacione usluge

Danas kada su izdatci najveći problem za naše klijente u okviru organizacije učinili smo važne korake u ime podele troškova naših usluga i sačinili opcije za koje smartamo da su pristupačnije. Nema sumnje da ćete dobiti veoma profesionalnu i kvalitetnu uslugu tokom naših parcijalnih organizicionih usuga. Mi uvek mislimo.

Organizacije za Špeditere(Forwarder)

U ime Koza International Transport kompanije koja radi na tome da bude najpouzdanija firma za Vas, želja nam je da budemo firma koju će te prvo pozvati prilikom utovara. Pre svega za Vas pružamo organizacionu uslugu najbrže i najpouzdanije isporuke vaše robe putem vozila koja su pod kontrolom naše kompanije.

Transport viseće tekstinle robe (na ofingerima)

Da bi prevoz Vaše robe bio pažljiviji i pouzdaniji, zahvaljujući uređajima za vešanje koje poseduju naša vozila, vršimo celokupan i parcijalan prevoz Vaše robe.